Vrtnarska aplikacija Posadi.si brezplačno na Google Play

TATARATA! Fanfare zvonijo. Napočil je dan D. Ideja o digitalnem vrtnem asistentu, ki je bila posejana na start-up vikendu julija lani, je končno vzklila.

Od danes si, zaenkrat zgolj lastniki Android telefonov, lahko na trgovini Google Play brezplačno naložite vašo priljubljeno vrtnarsko aplikacijo Posadi.si. Povezavo najdete tukaj.

Vrtnarska sezona je že v polnem teku, zato smo po najboljših močeh pohiteli z izdajo aplikacije. Ker Posadi.si razvijamo v prostem času, je razvoj potekal počasneje kot smo si želeli, prav tako aplikacija trenutno še ne ponuja vseh obljubljenih funkcionalnosti. Skupaj z vami jo bomo tekom leta nadgrajevali in popravljali.  Z vašimi komentarji, predlogi in željami nam lahko pomagate tukaj.

Lepo  vabljeni na naš forum, kjer lahko postavljate vprašanja in pomagate drugim  vrtnarjem s svojim znanjem in izkušnjami.  Do konca meseca se nam bodo pridružili tudi strokovnjaki Kmetijske svetovalne službe.

V aplikacijo smo vložili veliko truda in trudili se bomo še naprej. Hvaležni vam bomo, če boste to novico delili še z ostalimi.

Veliko sonca in vrtnarskih uspehov vam želi ekipa Posadi.si!

Povej naprej: