Nagradna igra: vrtna cev FITT force

Do konca julija poteka naša nagradna igra, v kateri lahko pridobite cev za zalivanje FITT force! Naj vam zavozlana in prepognjena vrtna cev ne dela več preglavic. 😎

Kako sodelujem?

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri »Konec zavozlani vrtni cevi«

Nagradna igra poteka na našem Instagram profilu, podarili pa bomo kar 5 cevi dolžine 15 m! Nagradna igra traja do 1. 8. 2022, srečne nagrajence pa bomo objavili v komentarju.

Pogoji za sodelovanje so:

✅ sledite IG profiloma @posadi.si in @fittgardeningideas
✅ všečkajte objavo
✅ označite 2 prijateljici/prijatelja, ki bi bili/-a take cevi veseli/-a

Povezavo do nagradne igre najdete TUKAJ.

Kakšne so FITT vrtne cevi?

Cev FITT FORCE je do 2-krat lažja in do 3-krat bolj kompaktna od običajne cevi, zaradi česar je uporaba enostavna tudi v najbolj ekstremnih pogojih. Tudi daljše cevi (npr. 50 m) so lahke in z njimi lažje manevriramo tudi do oddaljenih rastlin. Zasnovana je za intenzivno uporabo v zelenjavnih in okrasnih vrtovih ter rastlinjakih.

Zaradi edinstvene NTS mreže FITT FORCE ponuja odlično vodljivost, brez vozlov in zasukov, kar zagotavlja stalen pretok vode. Lahko jo uporabljamo tudi na grobih površinah; poleg tega je zahvaljujoč visoko razvitim materialom vedno prilagodljiva in tudi pozimi enostavna za uporabo.

Poleg tega ne vsebuje ftalatov ali PVC-ja, ampak samo visoko razvite materiale. Izdelek ima garancijo do 30 let.

FITT je priznani italijanski proizvajalec cevi za zalivanje tako za profesionalno kot domačo rabo. Njihove cevi najdete tudi v trgovinah po Sloveniji, npr. v vrtnih centrih Kalia.

 

Povej naprej: