Za vse, ki (še) ne prejemate naših novic

Minila sta dva meseca, odkar je med vas prišla aplikacija Posadi.si. Veseli smo, da ste si Posadi.si naložili, in da ga redno uporabljate. Iskreno upamo, da vam je všeč. HVALA VAM!

Vedno več vas tudi uporablja in sodeluje na forumu. Za vas smo pripravili kratke predstavitvene video posnetke, ki prikazujejo, kako forum deluje in kako lahko na njem objavljate vaša vprašanja. Ogledate si jih lahko tukaj. Upamo, da boste postavljali čim več vprašanj ter izkoristili znanje svetovalcev Kmetijske svetovalne službe, hkrati pa ostalim ljubiteljskim vrtnarjem pomagali z vašim znanjem in izkušnjami.

Kaj pa mi počnemo? Med številnimi prijavljenimi smo bili izbrani za sodelovanje v pospeševalniku TechPeaks, ki se odvija v italijanskem mestu Trento. Tu v družbi mladih podjetnikov in mentorjev iz celega sveta še naprej razvijamo aplikacijo z željo jo dopolniti in izboljšati.

Ampak ni ga mentorja, ki bi nam lahko pomagal tako, kot nam lahko vi. Kako? Naslednji teden bom v Sloveniji in rad bi se z vami pogovoril o izkušnjah pri uporabi naše aplikacije. Kaj vam je všeč, kaj bi morebiti spremenili, kaj bi želeli, da še dodamo v prihodnosti. Aplikacija je namenjena vam, vi ste tisti, ki nam lahko pomagate sooblikovati aplikacijo ter lahko odločite v katero smer bo šel razvoj Posadi.si. Hvaležen vam bom, če me dodate na Facebooku (Tilen Blažica), ali na naši spletni strani pustite vaše podatke, s pripisom »Za intervju«.

Lep dan in uspešno vrtnarjenje vam želi celotna ekipa Posadi.si.

Povej naprej: