O aplikaciji

PLANER VRTA: Pred vrtnarsko sezono si s planerjem vrta na spletni www.posadi.si izriši svoj vrt. Preveri dobre in slabe sosede, poglej, koliko sadik boš potreboval in kakšen pridelek lahko pričakuješ. Načrt vrta lahko tudi shraniš in ga naslednje leto upoštevaš pri kolobarjenju.

SETVENI KOLEDAR IN KORISTNE INFORMACIJE: V aplikaciji najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ na vrtu. V setvenem koledarju Marije Thun lahko preveriš, kateri dan je primeren za sajenje in presajanje rastlin. Na hitro lahko preveriš, katere rastline je dobro saditi skupaj in katere ne, kakšni so razmiki med vrstami, kako je z gnojenjem in zalivanjem in še nasvete za uspešno vrtnarjenje.

DNEVNIK VRTA IN OPOMNIK: Vrtnarjenje je vsakoletni proces. Če vrt opazuješ, se lahko vsako leto kaj novega naučiš. Pametni pišejo in tudi vrtne zapiske je dobro imeti zabeležene. Z aplikacijo lahko shraniš opombe o vrtnih opravilih kar v setveni koledar. Zabeleži kaj, kdaj in koliko si sadil.

Ti kumare venijo, ker jih pozabljaš zaliti? Ne bi rad zamudil ugodnega dneva za presajanje solate? Nastavi si opomnik in nikoli več ne boš pozabil.

SHRANJEVANJE IN DELJENJE SLIK: Poslikaj svoj paradižnik in ga deli preko socialnih omrežij ali shrani sliko kot foto beležko. Tudi fotografije vrečk s semeni so prihodnje leto zelo koristne.

FORUM: Čudne lise na listih krompirja, pa ne veš, kaj je to? Poslikaj in pošlji sliko in vprašanje na naš forum. Strokovnjaki Kmetijske svetovalne službe Slovenije in drugi vrtnarji ti bodo znali svetovati. Glede tega in drugih vrtnih vprašanj.

Posadi.si na Google Play    Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja