Nova različica Posadi.si

Predstavljamo vam novo različico aplikacije Posadi.si, ki prejšnjo nadgradi z:

  • dodajanjem slik k opombam,
  • novimi vsebinami v rubriki Koristno,
  • popolnoma novo grafično podobo,
  • enostavnejšim upravljanjem aplikacije,
  • alarmi ob opombah, da ne boste pozabili na opravila,
  • možnostjo deljenja vsebin z drugimi ljubitelji vrta preko socialnih omrežij.

Ker pa slika pove več kot tisoč besed:

posadisi_vstopna_stran prijava posadisi_koledar posadisi_legenda

Če se v aplikaciji še niste registrirali, lahko to naredite na vstopni strani. Prijava omogoča prikazovanje vremenske napovedi Agencije RS za okolje, prilagojene za vaš vrt. Poleg tega omogoča varno shranjevanje opomb in dostopanje do njih preko spleta in drugih naprav.

Po opravljeni registraciji in prijavi se vam prikaže setveni koledar Marije Thun. Ob kliku na posamezni dan so vidne podrobnosti le-tega. Tu lahko dodajate opombe (pritisnite na rdeči + gumb ). Opombe lahko dopolnite s sliko, ki jo posnamete z vašim telefonom ali naložite iz galerije. Po novem lahko slike vaših vrtnin ponosno razkazujete in jih delite preko socialnih omrežij (s pritiskom na gumb share_button).

posadisi_prikaz_dneva posadisi_dodaj_opombo posadisi_prikaz_opombe posadisi_opomnik

Za prikazovanje vremena boste morali poleg prijave določiti tudi lokacijo vašega vrta. Kliknite na gumb menu_button zgoraj desno in izberite “Lokacija vrta”.   Na povezavi “Podrobneje”, ali tudi s klikom na ikono vremena, na koledarju dostopate do podrobnejšega prikaza vremena v naslednjih treh dneh. S pritiskom na “Osveži opombe/vreme” na gumbu zgoraj desno lahko napoved posodobite.

posadisi_lokacija_vrta posadisi_vreme_podrobno posadisi_meni_osvezitev

Aplikacija vsebuje tudi veliko koristnih informacij in nasvetov. Do njih dostopate v menuju (podrsate s prstom proti desni ali pritisnete gumb menu_button_2 zgoraj levo). Tam najdete rubriko “Koristno”, ki vsebuje nasvete za vrtnarjenje in opise posameznih vrtnin. Preko tega menuja dostopate tudi do foruma, kjer lahko poiščete odgovore na svoja vprašanja ali zastavite nova.

posadisi_menu posadisi_seznam_vrtnin posadisi_opis_zelenjave posadisi_forum

 

Aplikacijo lahko brezplačno prenesete na tej povezavi. Če vam je aplikacija všeč, bomo veseli, če jo priporočite naprej (klikni tukaj in deli preko Facebook-a, oziroma tukaj in čivkni preko Twitterja).  Hvaležni pa bomo tudi vaših pozitivnih ocen v trgovini Google play.

Hvala pa veliko veselja na vrtu!

Povej naprej: