Vrtnarski zapiski v oblaku

Priprava spletne različice aplikacije Posadi.si je v polnem teku. Za sinhroziranje le-te z mobilno aplikacijo Posadi.si potrebujemo, da se na strežniku shranijo podatke iz mobilne aplikacije, zato smo izdali vmesno različico aplikacije, ki bo za to poskrbela. V kratkem pa pride prava posodobitev, ki vključuje vremensko napoved.

Postopek je preprost:

  1. Na telefonu posodobi aplikacijo Posadi.si. Registriraj se s svojim uporabniškim imenom (tvoj e-mail naslov) – prikazano v spodnji sliki. Do registracije dostopaš lahko na dva načina: preko opozorilnega okna, ki se odpre na začetku (1a) ali iz aplikacije (1b).

navodila_prijava_posadisi

  1. Pritisni gumb ‘shrani moje opombe’ (v zgornjem desnem kotu aplikacije se nahaja znak s tremi pikami – klikni na znak in prikazal se bo gumb za shranjevanje).
  2. Ko izvedeš zgoraj opisani postopek na telefonu, na računalniku sledi naslednji povezavi: povezava.
  3. Na začetni strani se vpiši s svojim uporabniškim imenom in geslom (enaka kot v mobilni aplikaciji). Po vpisu se ti pokaže stran s shranjenimi opombami. Preveri, če je seznam opomb popoln. V kolikor temu ni tako, nam to prosim čim prej sporoči.
  4. In še zadnji korak… Da sosedov Franček ne bo ostal brez svojih opomb, deli to še s svojimi prijatelji na Facebooku in Twitterju!
Povej naprej: